Referenciák Rólunk Kapcsolat Ajánlatkérés

Rólunk

Cégünk története 2002-ig nyúlik vissza, mikor – az akkori profilbeszállítók egyikénél műszaki feladatokat ellátó - Kurucz Zoltán (Ügyvezető) megalapította saját vállalkozását, a Télikert-Tech Bt-t. A cég első nyílászárói a családi ház garázsában készültek el, azonban azt a helységet idővel kinőve egy kisebb műhely bérlésére került sor. Az addig 1-2 fővel üzemelő cég a 2008-as gazdasági válságot töretlenül átvészelve az egyre nagyobb munkák miatt 3-4 fős csapattá bővült, és 2014-ben megalakult a Télikert-Tech Bt. jelenleg is üzemelő utódja, az ALUPROGRESS Kft.

A vállalkozás azóta már 6 fővel működik, és számos sikeres projektet tudhat maga mögött, főként a családi házak és kisebb irodaházak homlokzati (és beltéri) alumínium nyílászáróit érintő komplett kivitelezések esetén. Ezen felül nemrégiben elindítottuk bérgyártási szolgáltatásunkat is, mely során több hosszútávú Partnerünknek biztosítunk gyártókapacitást a saját projektjeikhez. Az Ügyfeleink igényeit mindig elsődlegesen szem előtt tartva törekszünk a legmagasabb minőségre, esztétikára és praktikumra a költségek optimalizálása mellett.

ALUPROGRESS_csapat

Csapattagok

qr_kod ALUPROGRESS_ugyvezeto

Kurucz Zoltán

Ügyvezető

+36 70 282 6877
iroda@aluprogresskft.hu
ALUPROGRESS_projektmenedzser qr_kod

Király Artúr

Projektmenedzser

+36 20 299 7741
iroda@aluprogresskft.hu

Cégünk

  • ALUPROGRESS_csarnok_muhely
  • ALUPROGRESS_csarnok_muhely
  • ALUPROGRESS_csarnok_muhely
  • ALUPROGRESS_csarnok_muhely
  • ALUPROGRESS_csarnok_muhely

Képesítések

2023 márciusában sikeresen bizonyítottuk, hogy az ügyvitelünk és a minőségirányítási rendszerünk követhetően és szabályszerűen, a szabvány szerint működik.
PDF megnyitása új oldalon.

iso_tanusitvany

Cégünk az előző évek pénzügyi beszámolói alapján 2022 novemberében kiérdemelte a Dun & Bradstreet (korábban Bisnode) alacsony pénzügyi kockázatú besorolását.
PDF megnyitása új oldalon.

bisnode_tanusitvany